11000 euro

Opbrengst bijna € 11.000

Zaankanters, bedankt!

Ranglijst 29 mei

De Kwis

Individueel of team

Je kunt zowel individueel als met een team meedoen aan de kwis. Meerdere individueel aangemelde  personen kunnen eventueel ook een team vormen.

Livestream & spelformulier

Vrijdag om 20 uur kun je de Hart voor Zaankanters Kwis volgen via een livestream op Facebook en Youtube. Ook komt er een online formulier waar je de antwoorden kunt invullen. De link naar dit formulier wordt vooraf gemaild naar de mensen die zich hebben ingeschreven op de site.

Winnen

Je speelt voor de eer en gezelligheid. Onder de deelnemers die de kwis spelen worden wel prijzen verloot. Volg social media als je wilt weten wat je kunt winnen. Maar laat de Zaankanters die hulp nodig hebben de grootste winnaar zijn!

Donaties

Met de donaties laten we zien dat we hart hebben voor onze mede Zaankanters. Je mag zelf de hoogte van de donatie bepalen. Na de kwis krijg je van de organisatie een tikkie betaalverzoek via de email. Het volledige bedrag gaat dus naar de Zaankanter die jij steunt!

De vragen

In totaal zijn er 40 vragen die een relatie hebben met de Zaanstreek. Deze zijn onderverdeeld in 8 categorieën. Deze categorieën zijn; algemeen, geschiedenis, muziek, sport, nieuws, kunst & cultuur, bedrijven en eten & drinken

 

Communicatie

Hou contact met je teamleden via groep-apps als Houseparty, Whatsapp, Skype, Zoom, Facebook of via de telefoon. (Hou je aan de richtlijnen van de RIVM en ga niet met meer dan 3 mensen in één ruimte zitten).